Om The Social Few

Vi är ett nätverk som består av ett interdisciplinärt team på 14 personer. Vårt huvudfokus ligger på mångfald och inkludering inom marknadsföring och kommunikation. Vi driver frågan om inkludering ur ett företagsperspektiv.
Bolag blir mer lönsamma genom att jobba med inkludering sett ur organisation, personalpolitik och kommunikation. Vi vet hur.

Vi tror inte att ensam är starkast. Därför kommer vi att agera som en hub för och med andra företag, organisationer och projekt som delar våra värderingar.

Teamet

Suzan Hourieh Lindberg
Suzan är grundare till The Social Few. Hon skriver bl.a. om trender inom affärsutveckling och -tillväxt. Till vardags jobbar Suzan som just affärsutvecklare och projektledare på Berghs School of Communication.
Therese Davidsson Pajala
Therese arbetar med front-end inom The Social Few. I hennes artiklar ligger fokus därför på webb och allt som hör därtill. Hennes dagliga arbete består av att optimera olika digitala kanaler i sin roll som Web Editor på Apollo.
Alexandra Lahdo
Med en redaktionell bakgrund och med en passion för visuell kommunikation bidrar Alexandra Lahdo med den kreativa biten inom TSF i rollen som Creative Director. När hon inte jobbar på Tôteme så sitter hon förmodligen med moodboards.
Leah Tesfaye Deriba
Populärkultur och framför allt musikbranschen är den röda tråden hos Leah Deriba. Något som starkt präglas av Sociala Medier och vice versa. Idag jobbar hon dock närmare sitt modeintresse – som Producer på H&M’s marknadsavdelning.
Hany Hourieh
Hanys ansvarsområden inom TSF är kundlojalitet i alla dess former. Han jobbar även som relationsmarknadsförare och digital kommunikatör på Bonnier News.
Hockeytokig marknadsförare med en fäbless för öl, främst fruktiga ipor. Head of Communications på The Social Few där jag även skriver om datadriven marknadsföring. På dagtid arbetar jag som Marketing Manager på Mynewsdesk.
Hanna Nordenö
Hanna är TSF:s Art Director och skriver om design och global kommunikation. Hon är Masterstudent i design på Linköpings universitet och har tidigare jobbat som Digital layout artist på Oriflame cosmetics.
Elin Häggberg
Elin skriver om konsument-perspektivet på The Social Few. Annars är hon teknikbloggare och journalist med egna företaget Teknifik. Spelar roller derby och väljer alltid perfekta avokados.
Kristofer Persson
Kristofer är Content Strategist och ämnen som intresserar honom är Social tech, hållbarhet, transparens och visuell kommunikation. Utanför TSF är han co-founder och kommunikationsvarig på Help to Help, en stiftelse som crowdfundar högskolestudier i Östafrika.
Karin Lindgren
Karin är webbansvarig för TSF. Med inriktning gamification skriver hon om hur spelteorier lockar fram beteenden, intresse och affärsnytta. Till vardags arbetar hon som Digital Channels and Development Manager för Dagens Industri.
Elika Elmi
Elika är visuell designer som tycker att empati, behov och upplevelse är både intressanta och viktiga element som krävs för att kunna skapa hållbara och snygga digitala lösningar. Utöver TSF jobbar hon som digital producent på Miljöpartiet.
Naod Abera
Naod är presschef på The Social Few och skriver i sina artiklar om just PR. Han jobbar som Head of Communications på Kista Science City Ab, är PR-och kommunikationsansvarig för The Global Village samt iniativtagare till politikerveckan i Järva 2017.
Dasara Hoxha
Dasara är PR/omvärldsanalytiker och sponsoransvarig på The Social Few. Hon skriver artiklar utifrån de senaste trendspaningarna inom kommunikation och marknadsföring. Hon är en fena på projektledning och har även en dold talang: Binge-watching.

Den här sidan använder kakor för att ge dig en bättre användarupplevelse och för marknadsföringssyften. Genom att fortsätta besöka sidan, godkänner du vår användning av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta. Lär mer om vår cookie policy här

Stäng